Rychlovka z lékárny

Byla jsem si koupit Coldrex. Protože minulý týden to Paralen nedal. A paní lékárnice se mi neustále snažila prodat citronovou příchuť. Nebo citron s medem. Ale já tyhle věci nemám ráda. Žlutý a citronový.
Mám ráda červený pilulky a červený příchutě. A zatímco se k ní natahuju přes pult, dost přinasraně se ptám: „Proč bych nemohla mít támhletu příchuť Coldrex Max, to je lesní ovoce, že? Já nemám žluté věci s citronem ráda.“
A ona mi úplně vážně povídá, že kvůli tomu, že je to až od 80 kg.
Tak říkám, že si to vezmu a ona znova, jestli je to pro mě, tak mi to nemůže prodat, protože je to od 80 kg.
No, přátelé, ano, zhubla jsem, ale osmičku na váze vidím pořád, takže sakra naval tu příchuť červených bobulí a dej mi svátek, fakt mi není dobře.
I když…potěšila.
A jen jsem na to pomyslela, udělala mi radost ještě větší.
„Nejste těhotná?“
„Ahh..nejsem,“ řekla jsem dost něpřesvědčivě, asi jak jsem začala uvažovat, kdy jsem vlastně měla naposledy sex.
„Kdybyste byla, tak to nemůžete užívat.“
Kdybych byla, tak bych neměla chřipku, protože jsem stejně nemocná jen z nedostatku lásky, porozumění a výměny tělesných tekutin. A taky proto, že moje kolegyně nechce být doma s vlastníma dětma, a tak raději marodí v práci. A proto jsem teď já na homeofficech.
Ne že bych naopak já do práce nechodila kvůli tomu, abych nebyla doma sama, že…
Ale jsem zodpovědné děvče a nehodlám si ten virus s kolegy předávat jak tichou poštu až do března. Nicméně jak je vidět, Vesmír mě má rád, a proto mi poslal za odměnu Dr.Maxe, lékárnu s nejlepším klientským servisem. Myslí si tam, že jsem štíhlá a že mám sex. Děkuju, přijdu zas!

2 komentáře: „Rychlovka z lékárny

  1. Tak tohle mě vážně pobavilo :) Taky mě pěkně naštvalo, když červenou příchuť Coldrexu přestali vyrábět a udělali jí jen pro tu silnou variantu, nechápu!

    To se mi líbí

Musím reagovat!